سقف عرشه فولادی

در مرحله بعدی، به منظور فیکس کردن شبکه آرماتور و یکپارچگی بیشتر اجزا مختلف سقف، گل میخ‌ها به شبکه آرماتور متصل می‌شوند.

نام دیگر آرماتور همان میلگرد است درواقع برای جبران مقاومت کششی پایین بتن از میلگرد و یا آرماتور استفاده می‌کنند. از این‌رو با استفاده از آرماتور و یا میلگرد در بتن هم مقاومت کششی پایین آن را جبران می‌کنند و هم موجب افزایش مقاومت ساختمان می‌شوند.

در مرحله نهایی با اجرای بتن ریزی روی سقف ،ورق کامپوزیتی خود به عنوان یک قالب عمل کرده و بتن به خوبی با فولاد درگیر میشود سپس سطح بتن ریخته شده را تسطیح می نماییم.

از کارخانجات معروفی که این ورق ها را با کیفیت بالا تولید می کنند می توان به کارخانه امیرکبیر کاشان، هفت الماس قزوین، تاراز شهرکرد و فولاد مبارکه اصفهان اشاره نمود. همچنین در بازار، ورقهای گالوانیزه وارداتی مانند ورق هندی، قزاق، اوکراین و چینی موجود می باشد.

پودر سخت کننده که از سنگ دانه هایی مقاوم ساخت شده است باعث ایجاد یک سطح بسیار مقاوم در برابر خوردگی، سایش و ترک می شود ضمن اینکه سطح ایجاد شده به وسیله این پودر سطحی یکدست و بدون خلل و فرج است. مقاومت فشاری ۲۸ روزه این مواد حدود ۲۷۰ نیوتون بر میلیمتر مربع می باشد.

بیشتر بخوانید: انواع قالب بندی سقف، از وافل تا عرشه فولادی، کدام بهترین است؟

گام عرشه فولادی سقف، ارتفاع از کف ورق تا بالاترین نقطه ذوزنقه ورق عرشه فولادی است. عرشه فولادی سقف به شکل پروفیل‌های مختلف ساخته می‌شود.

گام عرشه فولادی به نوع و کاربرد آن بستگی دارد. معمولاً مهندس گام صحیح مورد نیاز را تعیین می‌کند. اگر می‌خواهید عرشه فولادی را در مناقضه خریداری کنید، باید توجه داشته باشید که گام صحیح را پیشنهاد بدهید.

ورق این نوع سقف‌ها در برابر ضربه‌های شدید آسیب پذیر است. لذا در مراحل سقف عرشه فولادی بارگیری و حمل و نقل آن باید با احتیاط عمل کرد.

آج: تور رفتگی و برآمدگی‌های موجود در بال بالایی و پایینی

معمولاً ابعاد این ورق‌های فولادی گالوانیزه به طراحی بسته داشته ولی ضخامت آن‌ها عمدتاً بین ۱/۲ تا ۰/۸ میلی‌متر است.

حالا پس از گذشت یک قرن سقف های عرشه کامپوزیتی به یکی از پرطرفدارترین مصالح ساختمانی تبدیل شده است.ابتدا از این سقف فقط به عنوان قالب درجا برای انجام بتن ریزی سقف های معمول و متداول استفاده می کردید.

اگر بخواهیم سقف عرشه فولادی را از نظر میزان وزن با سایر سقف‌های مدرن متداول در صنعت ساختمان‌سازی مقایسه کنیم، باید بگوییم که از وزن بسیار کمی نسبت به سایر سقف‌های ساختمانی برخوردار است از این‌رو در زمان بروز بلایای طبیعی مانند زلزله به‌راحتی می‌تواند استحکام خود را حفظ کند چراکه زلزله‌، نیروی کمتری را به ساختمان‌هایی که از وزن کمی برخوردار می‌باشند وارد می‌کند، درواقع نیروی زلزله با وزن ساختمان رابطه مستقیمی دارد هرچه وزن نهایی ساختمان کمتر باشد نیروی زمین‌لرزه‌ای که به آن وارد می‌شود نیز کمتر است و درنهایت میزان خسارات و آسیب‌هایی که به آن وارد می‌گردد نیز کمتر است و برعکس.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به مجموعه فولاد سازان راه ابریشم است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *